ВИТАЦЕПТИН - ПОДКРЕПАТА ЗА ОНКОБОЛНИТЕ

Добавено: Четвъртък, 23 Юли 2020г

Само месеци след излизането си на пазара Витацептин®  даде надежда за нов живот на стотици пациенти с онкологични заболявания. Иновативният продукт, който доказано подобрява общото състояние на раково болните и същевременно предотвратява появата на странични ефекти от химио и лъчетерапията, като повръщане, отпадналост и др., предизвика бум в западната ни съседка Македония и е един от най-предпочитаните антиоксиданти за онкоболни в Австрия, Германия, Англия, Хърватско, Сърбия и Косово.


За изключително кратък период от време Витацептин® се наложи и на родния пазар. Той е с натурална основа, изграден от биологично активните компоненти Iresine celosia и Petiveria alliacea, предназначен да работи в съдействие със стандартните медицински похвати в терапията на раковите заболявания.Редица доктори споделят, че е основен активатор в съзряването на дендритните клетки. Ако до сега този метод се използваше за ваксини, то в последните години се използва и в борбата с коварната болест. Накратко дендритните клетки предоставят основен антиген на Т-клетките, които са част от придобития и вродения имунитет. Те заедно с B-лимфоцитите поддържат имунната памет. Разбира се, добрите впечатления не спират до тук – Витацептин® стимулира активността на имунната система, посредством увеличава производството на НК-клетки, които са естествените убийци.Безспорно конвенционалното лечение е от основна важност, но състоянието на организма след редица терапии е като след ядрена атака. Унищожени са раковите клетки, но същевременно и полезните бактерии и клетки, които са част от основата на имунната система.  Клетките са блокирани от огромно количество токсини и шлаки. Паразитите бързо се размножават и блокират нормалната функция на имунната система.


За докторите на дневен ред винаги е седял въпросът „Кога ще открият продукт, който да облекчава ефикасно състоянието на онкоболния, но и да подпомага за избягването на редица негативни състояния, които се пораждат по време на химиотерапията (отпадналост, анемия, повръщане,  липса на апетит, гастро-естенционални проблеми и др.)?“


И сякаш някой чу въпроса им и обърна сериозно внимание на този казус! Докторите от редица български болнични заведения започнаха да предписват Витацептин®, и той много бързо оправда очакванията им.


За пациентите това се оказа благодат. Изчезнаха редица негативни симптоми, подобри се функцията на храносмилателната система, позволявайки й да усвоява хранителните вещества необходими за ревитализацията на организма и същевременно  предотвратява възможността за поява на анемия. Засилва функцията на черния дроб, като по този начин регулира чернодробните ензими и подпомага прочистването на организма от настъпилите токсини, вследствие на химио и лъчетерапията.


Несъмнено целта за създаването на Витацептин® е да подпомогне решаването на важни проблеми от глобален характер, каквито са туморните заболявания. Със своята нулева токсичност, 100% натурален състав и силно изявени антитуморни свойства Витацептин® спечели доверието на редица доказани специалисти и техните пациенти.


В България Витацептин® се предлага само в аптечната мрежа.


Виж още на medicalpharm.eu и FB страницата на Vitaceptin ТУК.

Коментари

Още статии