КА МОБИЛ ООД

Фирма КА МОБИЛ ООД

Нашата сграда е съвкупност от много услуги

КА МОБИЛ ООД предлага Внос и продажба на едро и дребно на аксесоари за  мобилни телефони. 

1.Ние в КА МОБИЛ ООД предлагаме качествени GSM аксесоари на достъпни цени.  Ставайки наш клиент на едро и дребно ще можете да предложите същия висок  стандарт и огромно разнообразие от аксесоари на своите клиенти. Богатият  избор от модели и цветове, ще Ви помогне да задоволите индивидуалното търсене  на всеки един от тях.Основен приоритет на фирмата ни е да отговаряме на  потребителското търсене,като представим на клиентите си богат асортимент  от продукти! 

Продуктовото ни портфолио включва калъфи и протектори за екран,  изключително голямо разнообразие от GSM батерии, Bluetooth слушалки, хендсфри,  зарядни за дома, зарядни за кола, карти памет, USB , TV кабели, стойки за кола и  много други. Ние работим с най-утвърдените марки в световен мащаб  Baseus,Remax, Guess,Nillkin,Ferrari,Roar и други. 

https://kamobil.bg/ 

2.Предлагаме офис консумативи с марката OKOffice единствения магазин в Област  Монтана. OKOffice предлага богато разнообразие от офис продукти. В нашия сайт  ще намерите офис консумативи, канцеларски материали, тонери, копирна хартия,  принтерна хартия, офис оборудване, компютри, принтери, телефони, факс  апарати и не на последно място офис мебели - столове, бюра, шкафове, каси и  сейфове. Ние работим с най-утвърдените марки в световен мащаб като Hewlett  Packard, Samsung, Lexmark, Brother и още много други. Можете да намерите и  голямо разнообразие от почистващи препарати, консумативи за почистване и  пълна гама от продукти необходими за Вашия офис.  

www.okoffice.bg   

3.Моби е официален търговски партньор на М-Тел. В нашият магазин можете да  намериш най-новото от света на мобилните комуникации в съчетание с най-  изгодните на пазара абонаментни планове, както и да платите сметката си или  да направиш вноските си към Мтел.  

4.Нашият сервиз за нас означава Вие да останете доволни. Ние сме една от  малкото фирми, които предлагат достатъчно професионални сервизни услуги за  мобилни телефони, таблети ,компютри и лаптопи – може да се доверите на  десетгодишният ни опит. Предлагаме конкурентни цени, кратки срокове,  коректно обслужване и сме символ на гаранция за качество!   

5. В сградата имате удобството на платежна система EasyPay.   

Надяваме се да бъдем и ваш добър партньор!Гарантираме,че ще положим  максимални усилия да оправдаем оказаното ни доверие.   

За контакти:   

За сервизно, гаранционно и извънгаранционно обслужване:  

Тел.: 0878 65 52 62/ 0878 65 52 63  

Контакт с търговския и маркетинговия отдел: 

 

ТЕЛ. ЗА ПОРЪЧКИ: 0877 00 69 00 - https://kamobil.bg/  

E-MAIL: kamobil@abv.bg     

SKYPE: KAMOBIL   

VIBER: 0877006900    

Последвайте ни в Facebook страницата нa КА МОБИЛ   

www.facebook.com/kamobil.bg/ 

Тел. За OKOffice -096 30 50 23 / 0886 15 18 56 - www.okoffice.bg  

Тел.за Мтел-Моби- 0882 71 09 76  

  Магазина се намира в гр.Монтана бул.Александър Стамболийски 24 срещу  сградата на ВИК 

 

Работно време:  Понеделник - петък – 9:00- 18:30  Събота – 10:00 – 14:00  Неделя- почивен ден     

- GSM-и и GSM сервиз   

- Аксесоари за мобилен телефон или таблет   

- зареждане на тонер касети   

- консумативи, принтери, мултифункционални устройства     

- оторизиран сервиз на             

- съвместими тонер касети  

- офис консумативи   

- Техника 

- консумативи за офис техника   

- компютърни аксесоари   

- офис обзавеждане 

- хартия и изделия от хартия  

- плащане на сметки EASY PAY 

- Плащане на сметки Мтел/Близу 

- Подновяване на Мтел договори

За контакти с КА МОБИЛ ООД
Адрес:гр. Монтана, бул. Александър Стамболийски 24
Телефон:0878 655 262
Имейл:kamobil@abv.bg
страница:www.kamobil.bg
montana-info.net Ви Съветва: Да споменете montana-info.net като място от което сте разбрали за обекта, за да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация. Благодарим ви!