Мебели ЛАТИ

Заповядайте в свят на приятелско посрещане, където ще се почувствате специален с лично обърнато внимание към Вас. Вижте нашите идеи и решения за вашия дом или офис. Правилното проектиране. Качествените продукти и доброто обслужване са в основата на нашата работа. Опитът ни ще Ви помогне да вземете правилната посока, съобразено с Вашия стил и възприятие и заедно да създадем дома на Вашите мечти. Обичаме това, което правим и целта на мебелите, които произвеждаме да допринесат за Вашият уют в дома.

Добрата цена и качество са основна наша задача. Произвеждайки мебели, радвайки клиента с качествен, стилен и траен мебелен продукт, ние държим на своето име и уважението на клиентите си. Използваме само висококачествени и устойчиви материали за производството на мебели. Предлагаме широк спектър от мебели, с разнообразна цветова гама, плотове, обков, вградено уреди и възможности за архитектурни и дизайнерски решения, съобразени изцяло с изискванията на клиента. Качествените производствени материали и съвременни технологии, които ползваме ни позволяват да ви дадем добри гаранционни срокове на мебелите. Ние даваме гаранция две години на корпусите на мебелите и неограничено следгаранционно обслужване.

Мебелната ни фирма предлага широк спектър от уреди за вграждане и свободностоящи. Уредите са производство на фирмите FABER, TEKA, ELECTROLUX, NARDI, GORENJE, BOSCH, SIEMENS, PYRAMIS и др. Услугите по вграждане на уреди се извършват комплексно или след изработката на подходящите мебели. Фирмата предлага матраци и подматрачни рамки на фирмите ТЕД, ПАРАДАЙС, ГЕНОМАКС, НАНИ, GOLD-APOLO и др. Предлагаме още смесители и мивки за вграждане. Използваните механизми са на BLUM Австрия, PVC и ABS кантове 2 мм., панти на Hettich Германия, Ferrari Испания, GRASS Австрия и Danco Италия с плавно прибиране.

Обърнати сме изцяло към нашите клиенти и поддържаме непрекъсната обратна връзка с тях. 

Можете да ни намерите на адрес:

гр. Монтана, ул. Гоцо Митов №6

тел. за връзка: 0878 626 627; 0888 878 224

В интернет на www.lati-bg.com

 

За контакти с Мебели ЛАТИ
Адрес:гр. Монтана, ул. Гоцо Митов 6
Телефон:0878 626 627
Имейл:
страница:www.lati-bg.com
montana-info.net Ви Съветва: Да споменете montana-info.net като място от което сте разбрали за обекта, за да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация. Благодарим ви!