Актуални новини

Мартин Харизанов с ново предизвикателство към младите! Състезание с фокус банкиране, финансиране и бюджетиране.

Мартин Харизанов с ново предизвикателство към младите! Състезание с фокус банкиране, финансиране и бюджетиране.   По повод професионалния празник на банкера – 6 декември, катедра „Финанси и кредит“ при СА „Д. А. Ценов“ гр. Свищов с подкрепата на алумни координаторът за северозападна България - Мартин Харизанов /докторант към катедра „Финанси и кредит“/ организират ученическо състезание в он-лайн формат под наслов: „Банкиране, финансиране и бюджетиране 7.0“. 
Състезанието е фокусирано върху разработването на оригинална бизнес идея от позицията на фирма с осигурен начален капитал и банкова кредитна линия. Всяко училище може да излъчи до три отбора в състав от 4 средношколци-абитуриенти като попълни регистрационен формуляр за участие по образец до 04.12.2019 г. 
Отборите ще се борят за специалните награди на нашите институционални партньори, а всеки участник ще получи персоналната парично-наградна стипендия от 200 лв., която ще бъде изплатена от Фондация „Проф. д-р Минко Русенов” на първия Студентски празник (8.12.2020 г.) след класиране и записване като студент в спец. „Финанси”, редовна форма на обучение в СА „Д. А. Ценов”, прием 2020/2021 г.   
Пълна информация за състезанието, правила за участие, образец на регистрационния формуляр може да откриете в институционалния сайт: http://www.finance1952.com/banking2019/.

Добавено: Неделя, 10 Ноември 2019г Виж още

Най-четени новини