На бляскава церемония в "Житомир" бяха избрани новите Мис и Мистър Монтана

Добавено: Вторник, 04 Март 2014г

Габриела Петрова и Георги Димитров са Мис и Мистър Монтана за 2014 година. Това съобщиха от модна агенция X Model Group – организатор на конкурса.


Габриела е на 20 години, от Монтана, висока е 168см., зодия Лъв. Изучава „Публична администрация“ в Стопанската академия в Свищов. Георги е на 19 години, висок е 186см., зодия Близнаци и е бивш футболист от ФК „Монтана 1921“. В момента е студент в столичния Лесотехнически университет. За него това е първа изява на модния подиум.


Габрела пък е трета подгласничка на миналогодишните конкурси „Мис Монтана“ и „Мис Северозапад“. Титлите им бяха връчени от миналогодишните победители Симона Евгениева и Георги Петров.


Церемонията по определянето на новите Мис и Мистър се проведе в парк-хотел „Житомир“, а сред специалните гости бяха кметът на града Златко Живков и певицата Дебора. Председател на журито беше очарователната Жени Калканджиева – президент на модна агенция „Визаж“ и организатор на конкурса “Мис България”.


Водеща на събитието по традиция беше Валерия Цимбал, която отново допринесе за прекрасното настроение на жури, участници и публика. В конкурса участваха 14 момичета и момчета, на възраст от 15 до 20 години. За подгласнички на Габриела бяха избрани 20-годишната Ина Воденичарска и Полин Николаева (19г.). Подгласници на Мистър Монтана станаха братята Самуил Йошков (16г.) и Давид Йошков (19г.), съответно на второ и трето място. X Model Group традиционно отличи двама от участниците за Лица на модната агенция за текущата година. За 2014-та това са 15-годишната Валерия Васкевич и 20-годишния Божидар Ангелов. „Монтана Инфо“ пък определи Габриела Петрова за Топ Лице на Медията.


/Фотограф: Георги Каменов/ Коментари

Още актуални новини