1000 лв. награда за изгубено куче в Монтана. Помогнете на Мая да върне любимото си куче!

Добавено: Вторник, 05 Юли 2016г

 Преди около седмица Пипо се изгуби в гр. Монтана - джак ръсел териер, бял, с черни петна, черна веждичка и червен нашийник.


Знаем, че е просто поредното загубено куче, но за неговата стопанка, Пипо е целия свят - най-любимото й същество, най-свидното й и единствената константа в живота й до момента.


Тя не спира да го търси - денонощно обикаля, вика го, разлепя обяви, алармира местните медии, хората от града и околните села - никой не проявява интерес да й помогне, въпреки голямата парична награда, която е обявила за връщането му.


Понеже сме от Пловдив, тя 7 дни живее в Монтана. Вече е цялата изподрана, насинена, обикаля с колело по реки, гори, шубраци , спи по 2-3 часа нощем и е на ръба на силите си, чакайки да се появи, но се държи мъжката и не го изоставя! Ужасно страда, а от Пипо няма и следа.


Но Мая е истински боец и няма да се откаже от него, но има нужда от нашата помощ! Понякога хора казват, че са го виждали тук и там, затова знаем, че е жив. Може би няма човек в Монтана и околностите й, който да не е чувал за смелото кученце, но никой не пожелава да подаде ръка.


Това, от което имаме нужда, е ОРГАНИЗИРАНО ТЪРСЕНЕ на животното. С ловни кучета, например, ще се намери за нула време, миризмата му е навсякъде в колата й. Има вариант и да е прибран от някой, който няма желание да го върне. Може вече да е продаден в съвсем друг град. Молим, ако е така, човекът да се смили над Мая и кученцето й и да вземе ПАРИЧНАТА НАГРАДА от 1000лв в замяна - без въпроси, без обвинения.


Мая е съсипана. Тя е прекрасен човек - добър, лъчезарен, отдаден, с огромно сърце. Обича Пипо много и има нужда от помощта ви! Да си го върне е всичко, което иска.


Телефонът на Мая е 0878 616450

Коментари

Още актуални новини