Голямо Браво!!! Младежи от Враца помогнаха на пострадалите в Роман!

Добавено: Неделя, 01 Юли 2018г

  Доброволци от структурата на Младежи ГЕРБ от Враца помогнаха на жители от залетия от река Малък Искър квартал „Карашки“ в Роман.


Те се включиха в почистването на 4 от къщите на ул. "Люляк" , като помогнаха да се изнесат мебели и други пострадали от наводнението вещи от приземните етажи и да се почисти. 


Момчетата изнесоха на ръце 83-годишната баба Цвета, която живее в най-пострадалата къща в квартала. Къщата на възрастната жена се намира на най-ниското място в квартала и още не е напълно отводнена. Доброволците от МГЕРБ извадиха от къщата й най-необходимото за баба Цвета на първо време – документи и лекарства. Тя не може да се движи сама и беше настанена при нейни съседи, които ще се погрижат за нея, докато къщата й стане отново обитаема. 


Петимата доброволци са врачани и са едни от малцината, които развиват успешно своя бизнес в  града. Дейността на Мартин Харизанов обхваща  бизнес в сферата на хотелиерство и ресторантьорство, рекламни медии във Враца и Монтана, производство на хранителни добавки и др. Александър Мермерски се занимава с бизнес в сферата на платовете, козметиката и хранителни добавки. Борислав Николов е главен инспектор в Община Враца, a Николай Николов е Младши експерт в дирекция АКРРДС. Синът на Янко Миленков, Владимир Миленков е съсобственик във фирма  „ЦЕИС” ЕООД.


Доброволците от МГЕРБ Враца са известни и със множеството благотворителни дейности.
Ситуацията в Роман се подобрява след вчерашното наводнение, но много къщи са засегнати от излязлата от коритото си река. Коментари

Още актуални новини