Вокалистът на Rainbow и Lords of Black Ronnie Romero пристига в Монтана тази седмица

Добавено: Вторник, 04 Септември 2018г


Първото гостуване на Ronnie Romero в България и единственият му концерт в тази част на Европа до края на 2018 ще бъде част от програмата на седмото издание на фестивала с благородна кауза „Изкуството е...“. Датата е 7 септември, мястото: гр. Монтана, входът: свободен!


Предстоящото грандиозно шоу е очаквано с огромно нетърпение от рок фенове в цялата страна! Социалният акцент в рамките на таз годишното издание е свързан със сериозния проблем с насилието сред децата и агресията в училище. В рамките на рекламната кампания на събитието се представят редица интервюта по темата с любими български и световни артисти, сред които: Ronnie Romero, Йоана Буковска, Johnny Gioeli, Александър Атанасов и други. „Изкуството трябва да присъства в живота на всяко дете, защото то учи децата да мечтаят, да бъдат преди всичко добри хора и да опознаят същността на Живота! Всяко дете се нуждае от обич и подкрепа, за да е щастливо! Щастливо ли е, то няма да бъде агресивно!“ – допълват организаторите на фестивала.


На сцената световната рок звезда Ronnie Romero ще бъде в компанията на ERIDAN, които също в последните години показаха на какво са способни. Интересен е фактът, че за първи път в подобен формат ERIDAN ще бъдат и с титулярния си вокал – Александър Атанасов.


Точно преди ERIDAN и Ronnie Romero на сцената на фестивала за първи път ще забият The A.X.E. Project – една от най-успешните симфоник метъл банди в България, която ще представи ексклузивно композиции от предстоящия си нов албум. Подгряващи групи ще бъдат отново младежки рок банди от региона. За повече информация следете официалната страница на фестивала: https://www.facebook.com/artisourfestival/

Коментари

Още актуални новини