Майсторе, майсторе !!!

Добавено: Понеделник, 29 Април 2013г

По принцип решението за ремонт е независимо решение. То не зависи от вас, а се НАЛАГА от разлепените тапети в хола, от мухъла и течащите тръби в банята ви, от зеещата полуразпаднала се дограма, от течащият ви покрив и т.н. и т. н. А изборът на майстор е още по-сложно нещо. Всеизвестно е , че ние , българите, можем всичко сами  да си правим. Можем сами да си обърнем прозорците, да си сложим картона,  да си шпакловаме сами, да си ремонтираме ВиК инсталацията и да се задоволяваме сами даже.


Ето ви обаче няколко правила при избора на майстор и материали,щото той ремонта, няма за кога да се отлага вече.


    1. Майсторите не се избират само по външен вид и ниска цена. Добре е предварително да разпитате ваши познати за работата на тези хора. Все пакте ще се вихрят близо месец ( дано да е само толкова ) в дома ви.


     2. Евтините материали не винаги са на далавера. Трябва да сте убедени в качеството им. Да не стане после - каквото си купило - такова се прецакало.


    3. Не всичко, което сте си наумили, технически е възможно. Ясно е, че“ вие тези неща ги разбирате“, но все пак, доверете се на  професионалистите.


     4. Една-две бирички за майсторите след края на работния ден няма да съборят ремонтния ви бюджет. Това съвсем не означава, че цял ден  трябва да ги наливате с бира и да им правите компания, защото работата много ще се проТочи и после, където е текло, пак ще тече.Коментари

Още статии